Welcome!

**Always scroll down to read the actual post**
©2012-2022 Nolver's Pretty Tags. Images with my watermark are copyrighted by me, so I reserve all rights. It is not allowed to edit or to modify the pictures in any way. It is not allowed to use the images/backgrounds from the layout and from the welcome box. Please respect my work.

Used font

For a better view, download the following font here.

Monday, 17 June 2013

Wat mij hindert aan Psp tutorial schrijvers


Iets wat ik heel erg hinderlijk vind, zijn websites die psp tutorials bevatten met een link naar het materiaal, maar waarvan de snelkoppeling naar het materiaal is gebroken. Simpelweg kunnen de materialen niet gedownload worden en dan moet het maar net een te gekke tutorial zijn die je zo graag wilt maken... De schrijvers(-sters) zijn hier vaak van op de  hoogte, maar doen weinig om hun websites normaal te laten functioneren. Ik weet dat het veel tijd kost, maar het is niet plezierig om naar websites te gaan die tutorials bevatten, maar die voor een deel niet werken. Misschien wilde we wel net die ene tutorial maken vanwege die leuke animatie, techniek of tube!

Dus een oproep aan alle tutorial schrijvers: neem de boodschappen via je gastenboek of email serieus en laat in ieder geval de materialen te downloaden zijn!


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.